Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το unboxing των Χριστουγέννων από τη Huawei

*
Η Huawei παρουσίασε τις προσφορές της εν όψει των Χριστουγέννων με ένα φαντασμαγορικό "unboxing", ένα event στο οποίο έδωσαν «παρών» εκπρόσωποι του Τύπου από τον τεχνολογικό και lifestyle κλάδο, καταναλωτές καθώς και συνεργάτες της εταιρείας. Τον συντονισμό και την παρουσίαση έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τους παρευρισκόμενους να έχουν την ευκαιρία να δουν τις σημαντικότερες στιγμές της επιτυχημένης πορείας της Huawei τα τελευταία δύο έτη, να παρακολουθήσουν την πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei, Δούκισσα Νομικού να μιλά για την εμπειρία της συνεργασίας με την εταιρεία, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.



Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Η πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei εμφανίστηκε στη σκηνή με τρόπο μοναδικό, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των παρισταμένων. Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για τη συνεργασία της με τη Huawei τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αποκαλύπτοντας πως οι άνθρωποι της εταιρείας την έκαναν να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα! Η Ελληνίδα σταρ άλλωστε έχει βασικό ρόλο στη διαφημιστική καμπάνια της Huawei για τη σειρά Mate, πλάι σε άλλους κορυφαίους πρέσβεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως η Ουγγαρέζα Ολυμπιονίκης Katinka Hosszu και ο Πολωνός ποδοσφαιριστής Robert Lewandowski.



Τα Χριστούγεννα όμως αποτελούν περίοδο κατά την οποία ο κόσμος κάνει και δέχεται δώρα, κάτι που ενέπνευσε τη Huawei να ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε τους προηγούμενους μήνες.
Έως και τις 7 Ιανουαρίου 2018, αγοράζοντας το Huawei Mate 10 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P9 Lite 2017, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 10 lite, η Huawei θα τους χαρίζει το Huawei Y6 2017 στο πλαίσιο της εντυπωσιακότερης προσφοράς των εορτών, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα υπέροχο δώρο σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.



Η βραδιά όμως δεν έκλεισε εκεί. Αμέσως μετά το unboxing και την αποκάλυψη των χριστουγεννιάτικων προσφορών της Huawei, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε το έναυσμα για ένα πάρτι υπό τους ήχους του συγκροτήματος 48 Ώρες που ακολούθησε DJ set μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*